"Με τη Μαμά Παίζω Μουσικά"

Μουσική για παιδιά 1-3 ετών

 

Μουσική, κίνηση, παιχνίδια, γονείς και παιδιά συνθέτουν μια  δημιουργική παρέα. Ο γονιός μαζί με το παιδί παίζουν και ακούνε μουσική, τραγουδάνε και χορεύουν στον δικό τους, απολαυστικό ρυθμό! 

         

Η πρώτη επαφή με τη μουσική, παρέα με τον γονιό. Το μάθημα βασίζεται στη μίμηση και όλα γίνονται με μουσική και τραγούδι με ένα παιγνιώδη και ευχάριστο τρόπο. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή και πειραματίζονται με μουσικά όργανα (τύμπανα, ντέφια, κουδουνάκια, μαράκες κ.α.), χορεύουν, τραγουδάνε, ακούνε μουσική.

Το μάθημα περιλαμβάνει τραγούδια με κίνηση και συνοδεία μουσικών οργάνων, ακρόαση και χορό. Οι γονείς συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά σε όλο το μάθημα, κάτι το οποίο ενισχύει το ενδιαφέρον των παιδιών για τη διαδικασία.

Τα παιδιά ακούν, παρατηρούν και εξερευνούν μουσικά όπως επιθυμούν. Μιμούνται τον ρυθμό, τη κίνηση και ανακαλύπτουν τη μουσική. Ως μέλη της ομάδας κοινωνικοποιούνται και έχουν μια ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση παρέα με τον γονέα και τη μουσική.

 

Διδάσκει η

Μυρσίνη Βεστάκη

"Μουσικοπαιχνιδίσματα"

Μουσική για παιδιά 4-6 ετών

Τα παιδιά μέσα από δημιουργικό παιχνίδι έρχονται σε επαφή με τη μουσική μαθαίνοντας βασικές μουσικές έννοιες. Εντελώς βιωματικά, μαθαίνουν για τον ρυθμό, τη μελωδία, την αρμονία, τα μουσικά όργανα και γνωρίζουν σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας τη μουσικής.

Μουσικοκινητικά παιχνίδια, ηχοϊστορίες, γραφικές παρτιτούρες, τραγούδια, μουσική ακρόαση, παίξιμο και αυτοσχεδιασμός με τα μουσικά όργανα της ορχήστρας orff. Τα παιδιά φτιάχνουν και τα δικά τους όργανα και παίζουν ομαδικά σχηματίζοντας μικρές ορχήστρες. Με αυτό το τρόπο αναπτύσσεται η δημιουργικότητα και η φαντασία των παιδιών καθώς και η μουσική τους αντίληψη.
 

 

Διδάσκει η

Μυρσίνη Βεστάκη

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Δευτέρα-Παρασκευή 16:00-22:00

Σάββατο 10:00-14:00

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 

Μάνης 66 

Δάσος Χαϊδαρίου -12462

 

email: mus.is.edu@gmail.com

 

Tel: (210) 5819222

(Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-22:00

Σάββατο 10:00-14:00)

  • Facebook Social Icon
  • Blogger Social Icon

© 2015 by Music Is Network. Proudly created with Wix.com

Name *

Email *

Subject

Message