Κυριάκος Κουβέλας
 

 Ο Κυριάκος Κουβέλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Η επαφή του με την μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών αρχικά με το σαξόφωνο φοιτώντας στο Εθνικό Ωδείο Πατησίων. Στην ηλικία των 16 χρόνων ξεκίνησε τις σπουδές ηλεκτρικής κιθάρας στο μοντέρνο τμήμα του Ωδείου Μουσικής Πράξης με καθηγητή τον Σωτήρη Πομόνη.

 

Παράληλλα σπούδασε ανώτερα θεωρητικά με καθηγητή τον Νίκο Παναγιωτάκη  με τόν οποίο παίρνει το πτυχίο Αρμονίας. Στην συνέχεια εντάσσεται στο τμήμα Τeacher’s  Diplomaτου Ωδείου Μουσικής Πράξης με υπεύθυνο καθηγητή τον Γιώργο Αργυρόπουλο, με τον οποίο συνεχίζει τις σπουδές του στην Jazz κιθάρα.

To 2009 ολοκληρώνει τον κύκλο μαθημάτων του τμήματος του Teacher’s Diploma αποκτώντας τον τίτλο σπουδών ALCM (TD) [Associate in Teaching Electric Guitar] από το London College of Music.

 

Από το 2009 διδάσκει σε Ωδεία και Μουσικές Σχολές της Αθήνας. Είναι καθηγητής στο Ωδείο Σύγχρονη Ωδή και στο Σύγχρονο Ωδείο Αχαρνών. Ως κιθαρίστας έχει εμφανιστεί σε μερικές από τις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας ως μέλος της μπάντας Missing case. Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά του προσωπικού του μουσικού σχήματος που φέρει τον τίτλο “Be universe”.