Μαλεβίτης Νίκος

 

Ο Νίκος Μαλεβίτης γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1984. Ξεκίνησε κιθάρα από 7 χρονών. Έχοντας φοιτήσει στο Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου, συμμετέχοντας στα διάφορα Μουσικά σύνολα, τις χορωδίες Ευρωπαϊκής και παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού γυμνασίου, διαμόρφωσε μια προσωπικότητα με κέντρο την Μουσική. Όλες αυτές  οι μουσικές εμπειρίες τον καθόρισαν και τον οδήγησαν σε μια μακρά και συνεχόμενη αναζήτηση μέσα στην μουσική.                                                                                                                                                              

          Πήρε πτυχίο στην κλασική κιθάρα με τον Δημήτρη Τουμανίδη στο ωδείο Αιγάλεω  με άριστα στην ηλικία των 19 ετών και Δίπλωμα με τον Κώστα Κοτσιώλη. Επίσης είναι  Κάτοχος  Μεταπτυχιακού τίτλου στην ειδίκευση της κλασικής κιθάρας Ιόνιο πανεπιστήμιο Κέρκυρας -- Τμήμα Μουσικών Σπουδών. Έχει παρακολουθήσει Μαθήματα flamenco κιθάρας με καθηγητές τους Γιώργο Καραλή και Πάνο Καρτίμπελη.

Στα πλαίσια της περεταίρω κιθαριστικής του εξέλιξης είχε,

Συμμετοχή στο φεστιβάλ κλασικής κιθάρας της Νάξου με διοργανωτή τον Κώστα Κοτσιώλη

Συμμετοχή ως ενεργό μέλος σε masterclass με καθηγητές τους solist Aniello Desiderio, Zoran Dukic, και Μιχάλη Σουρβίνο στα πλαίσια του φεστιβάλ της Νάξου.

Συμμετοχή ως ενεργό μέλος σε masterclass με καθηγητή τον Οdair Assad που έλαβε χώρα στο Ωδείο Αθηνών με διοργανωτή τον Κώστα Κοτσιώλη.

Μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας με καθηγητή τον Τάκη Μπαρμπέρη.

 Έχει επίσης σπουδάσει ανώτερα θεωρητικά και είναι κάτοχος του Πτυχίου Αρμονίας ενώ συνεχίζει σπουδάζοντας για το πτυχίο Αντίστιξης.

        Διδάσκει Κλασική κιθάρα από το 2001, ενώ παράλληλα έχει δραστηριότητα σαν εκτελεστής και σολίστας σε πολλές συναυλίες και Φεστιβάλ